Diensten

Een van de belangrijkste activiteiten van Consumedia is het ontwikkelen van webprojecten. Webontwikkeling gaat verder dan webdesign, we hebben het hier over complete webapplicaties welke eventueel ook samenwerken met de bijbehorende website. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een webwinkel, een boekingssysteem voor reisorganisaties, voorraadbeheer en/of bestelsysteem. De mogelijkheden zijn eindeloos en ieder project is voor ons een uitdaging.

Creatief webdesign

Consumedia is gespecialiseerd in het bouwen van professionele en gebruiksvriendelijke websites met een onderscheidende uitstraling. Door gebruik te maken van responsive design technieken past uw website of webapplicatie zich automatisch aan voor optimaal gebruik op desktops, telfoons en tablets. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Website en App-ontwikkeling

Consumedia is met name gespecialiseerd in het op maat ontwikkelen van complexe websites, webapplicaties en mobiele apps. Daarbij kunnen we automatische koppelingen maken met uw backoffice zoals uw klantenbestand, voorraadbeheer of administratie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Mobiele websites

Door gebruik te maken van responsive design technieken past uw website of webapplicatie zich automatisch aan voor optimaal gebruik op telfoons en tablets.


E-commerce / webshop

E-Commerce biedt u de mogelijk uw diensten of producten te verkopen via het internet. Naast de implementatie van standaard e-commerce systemen als Magento kunnen wij uw webshop integreren in uw backoffice systemen voor o.a. vooraardbeheer en administratie.

Zoekmachine-optimalisatie / SEO

Wordt uw website wel gevonden? Uit onderzoek blijkt dat 90% van de internetgebruikers, gebruik maakt van zoekmachines. Maar bekend is ook dat zij vaak niet verder kijken dan de tweede en hooguit derde pagina met websites die de zoekmachine vindt. Consumedia beschouwt zoekmachine-optimalisatie daarom als een noodzaak voor iedere website. Het is bovendien een kosteneffectieve manier van adverteren. Consumedia is volledig gespecialiseerd in het optimaliseren van websites voor zoekmachines.

Nieuwsbrieven / mailing

Een digitale nieuwsbrief is een ideale manier om klanten op de hoogte te stellen van de ontwikkelingen in uw bedrijf of op uw website. Ook kunt u uw klanten op de hoogte houden van uw kortingen en aanbiedingen. Een nieuwsbriefsysteem is een goed middel om uw klanten te blijven bereiken nadat u eenmaal contact met ze hebt gehad.

Hosting

Indien u de hosting van uw website door ons laat verzorgen dan maken wij gebruik van alleen de beste hosting bedrijven. Wij werken onder andere samen met Amazon voor uiterst betrouwbare, schaalbare en fout-tolerante webtoepassingen.

Google Adwords / SEA

Om uw bedrijf, organisatie en/of diensten en producten op een snelle en efficiente manier onder de aandacht te brengen is Google AdWords onmisbaar geworden. Wij kunnen hiervoor effectieve advertentie campagnes ontwikkelen die passen bij uw budget.