Over ons

Wij zijn Consumedia, internetspecialisten met passie voor het maken van strakke, stijlvolle en kwalitatieve websites en applicaties met een unieke gebruikers ervaring. Of het nu gaat om analyse en advies, zoekmachine optimalisatie, internetmarketing, professionele website, webshop of webapplicatie. Geoptimaliseerd voor zowel pc, tablet als smartphone. Uiteraard maken wij gebruik van de nieuwste webstandaarden en technieken.

Visie

Consumedia ziet internet als een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Iedereen kent het, iedereen gebruikt het, het is onmisbaar geworden. Voor u als organisatie is internet een sterk onderdeel van de communicatiemix; het is interactief, snel, gemakkelijk aan te passen en resultaten zijn meetbaar.
Bij Consumedia maken wij dan ook niet zomaar internetoplossingen. Wij luisteren naar uw wensen, bekijken de mogelijkheden en leveren u een passende oplossing. Oplossingen waarbij u ook zelf, als u dat wenst, de regie in handen kunt houden door middel van een CMS. Maar in essentie is het onze taak er voor te zorgen dat u zich met uw core business kunt bezig houden.

Partners

Wij werken onder andere samen met onderstaande bedrijven.

WordPress open source blog tool, publishing platform en CMS WooCommerce open source e-commerce voor WordPress Magento open source e-commerce Amazon web services Digital Ocean cloud hosting

Competenties

Onderstaande technologie├źn behoren tot onze kern competenties.

PHP mySQL Laravel AngularJS Firebase Adobe ColdFusion Microsoft SQL Server